Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

Κιούσου - Kyuushuu - 九州 (Part 1)Κατ'αρχάς να ζητήσω συγγνώμη που δεν έγραψα τόσο καιρό. Δεν βρίσκω χρόνο, καθώς θέλω να εκμεταλλευτώ όσο το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο μου στην Ιαπωνία.

Η νήσος Κιούσου είναι το 3 μεγαλύτερο από τα 4 κύρια νησιά της Ιαπωνίας. Και για κατόχους JR Pass η πρόσβαση είναι εύκολη με σινκανσέν από το σταθμό της Οσάκα. Για να φτάσετε στον σταθμό της Χακάτα, που είναι ο κεντρικός σταθμός της πόλης Φουκουόκα και ολόκληρης της νήσου, θα σας χρειαστούν 2 ώρες και 30 λεπτά με σινκανσέν.

Κατά τη διάρκεια των 10 ημερών έχω πάει ήδη σε πολλά μέρη και φυσικά δεν μπορώ να γράψω για όλα μέσα στην λίγη ελεύθερη ώρα που μπόρεσα να ξεκλέψω. Θα γράψω αρχικά για το εμπορικό κέντρο στον σταθμό Χακάτα που είναι και must προορισμός.Στο εμπορικό κέντρο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση είτε υπόγεια ακολουθώντας τις πινακίδες στο σταθμό, είτε να βγείτε έξω από το σταθμό και να περπατήσετε 2 λεπτά.

Ο 7ος όροφος του κέντρου είναι γεμάτος arcade μηχανήματα, pinballs, pachinko, purikura και διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Οι gamers να πάνε οπωσδήποτε!

Αν πεινάσετε ανάμεσα στα ψώνια ή στο gaming, αξίζει να φάτε κάτι στα πολλά φτηνά και καλά φαγάδικα του εμπορικού κέντρου. Το ράμεν της Χακάτα είναι ιδιαίτερα γνωστό σε όλη την Ιαπωνία.

 <-- Ράμεν της Χακάτα


<-- Παγωτά γίγαντες
Επιστρέφοντας, στο σταθμό της Χακάτα, ανεβείτε στην οροφή του σταθμού για να απολαύσετε τη θέα της Φουκουόκα από ψηλά.Τέλος, ανεβάζω και μερικές φωτογραφίες τυχαίου περιεχομένου.<-- Γλυκά!!!!!!!!!!


<-- Πάστα ψαριού Πίκατσου


<-- Smirnoff Ice in Japan


<-- Μηχανήματα με αναψυκτικά

<-- Καφές ΝαρούτοΕλπίζω να βρω χρόνο να ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες σύντομα. Ώς τότε αντίο...


1 σχόλιο: