Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Ταξιδέψτε στην Ιαπωνία δωρεάν!!!!!!!!!!!!!!!


Σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει την πτώση του τουρισμού μετά την τραγωδία της 11ης Μαρτίου, η Ιαπωνική Υπηρεσία Τουρισμού σχεδιάζει να χαρίσει 10000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε ξένους που επιθυμούν να επισκεφθούν τη χώρα μέσα στο 2012.

Οι επιθυμούντες θα πρέπει να υποβάλλουν μια αίτηση, όπου θα δηλώνουν γιατί θέλουν να πάνε στην Ιαπωνία και ποια μέρη θέλουν να επισκεφθούν. Μετά το ταξίδι θα πρέπει να γράψουν και μια σύντομη έκθεση με τις εντυπώσεις τους από το ταξίδι.

Με αυτή τη κίνηση, οι Ιάπωνες θα προσπαθήσουν να πείσουν τους τουρίστες ότι η χώρα είναι ασφαλής και ότι οι επισκέπτες δεν κινδυνεύουν από τη ραδιενέργεια των πυρηνικών σταθμών της Φουκουσίμα. Με την κρίση που περνάει η χώρα μας, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία, καθώς θα γλιτώσουν τα αεροπορικά έξοδα.

Το πρόγραμμα αναμένεται να λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2012, μετά από έγκριση της κυβέρνησης. Οπότε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα της Ιαπωνικής Υπηρεσίας Τουρισμού τακτικά, για να μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

Πηγή: The Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου